Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте

Здравейте на всички
    днес се регистрирам и искам да помоля за едно съветче...
    Харесах си една Алфа - Спринт 1.7 май беше , 87'година в доста добро състояние
    Интересува ме що за кола е това ?
    Силни и слаби страни , къде и какво да гледам и как са откъм части.
    Тъй като имам амбиция да ми е мераклииската кола и общо взето да я понаправя като визия и двг. ме интересува какво може да бъде сложено в двг. отсег и какъв е потенцияла на настоящата моторетка.
    Има ли съвместимост с другите модели откъм части и с какви?
    И последен въпрос :
    Колко пари струва една такава кола че в мобиле.бг не видях ?
    Та колко е разумната цена за тази кола в добро състояние?
    Благодаря предварително!
    Колата е като Жената - най-важното е ЗадКормилното Устройство за доставяне на Максимално Удоволствие

Виж в раздел продава там май,че имаше 1-2обяви

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Какъв е тоя спринт 1700? Не е ли 1.5? Иначе от към окачване е съвместим със 33 в голяма степен.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
        Какъв е тоя спринт 1700? Не е ли 1.5? Иначе от към окачване е съвместим със 33 в голяма степен.
        Венцо,я се стегни малко,последните спринтове са 1.7 инжекцион!
        Колега части за спринт има,почти всичко може да се взаимства от 33,естествено без ламарините и пластмасите,като двигатели-всички боксери стават,Венци ти е споменал за окачването,но не от всички 33 става,цената е относително нещо при тия коли,от 500 до 2000 +,а в добро състояние май няма да намериш,дори и да ти изглежда че е в добро.

Comment

Първоначално публикувано от MrX
          ...
          Банда, аз съм все още много пресен в боксер клуба . Иначе колегата radio_manbg, ако ти легне на сърцето Спринт-а не се замисляй, ами го взимай. Няма неразрешими проблеми важното е да си струва цената за теб.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
          X